Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Osztálykirándulás a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházba

A Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház„Osztálykirándulás!” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy osztálykirándulás keretében a gyerekek megismerjék a hamisítatlan vidéki életet az interaktív programok segítségével, amely észrevétlen tanulás élményszerzéssel , kikapcsolódással és az osztályközösség összekovácsolása is egyidőben!

A pályázat leírása:

 

 

1.Téma: „Kirándul az osztály”, azaz, hogyan képzeled el az osztályodat, egy kirándulás közben a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházban.

 

 

2.Kategóriák:

I. Kategória: Alsó tagozatos általános iskolások

II. Kategória: Felső tagozatos általános iskolások

 

 

3.Nevezési feltételek:

I. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.

II. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.

Az alkotásokat szabadon választott technikával, (rajz, festmény, magvakból, levelekből, termésekből készített kép, stb.) A/3-as vagy A/4-es méretben készíthetitek el.

A pályázat hátoldalán szerepeltetni kell a pályázó osztályt, az iskola telefonszámát/email címét/postacímét.

 

 

 

4.Beküldési határidő: 2017. március 31.

 

 

A teljes pályázati kiírást ITT tekintheti meg.

 

Forrás: budapest.imami.hu

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet