Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Óriási nyári elearning akció

Legjobb, legkedveltebb otthoni képzéseink most fantasztikus áron!

 

Ne maradjon le ajánlatunkról és szerezzen kreditpontokat a nyáron!* MINDEN otthoni képzésünk most  nyári akciónkban csak 9.990 Ft!

 

 

Az elearning képzések és tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szüksége, így otthon, az intézményében vagy akár a szabadban is tanulhat, ha akad néhány perce.

 

Többek között ezekre az otthoni képzésekre jelentkezhet:

 

Miért az elearning?

Elearning képzések - tanuljon bárhol, bármikor!

 

Bárhol, bármikor tanulhat!

Az elearning képzések és tananyagok feldolgozásához gyakorlatilag csak internetre és egy megfelelő eszközre van szükségünk, így akár otthon vagy az intézményében vagy akár a szabadban is tanulhat, hogy ha akad néhány perce.

 

Széles témaválasztékkal várjuk

Otthoni képzéseink témáit úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a hozzá és szakmájához közel állót. Az elearning képzések esetében a támogató rendszer, az ún. LMS (learning management system, azaz tanulás menedzsment rendszer) gyakorlatilag végtelen számú képzés és tananyag publikálást teszi lehetővé.

 

Nem kell vizsgára utazni

Természetesen a tananyaghoz kapcsolódó vizsga is online zajlik, a rendszer automatikusan értékeli azt, s ha megfelelő eredményt ért el a felhasználó, sikeresen el is végezte a tanfolyamot. Ebbem az esetben akár tanúsítványt is kaphat a tanfolyam elvégzéséről, mellyel kreditpontokat, beszámítható órákat gyűjthet a 7 éves minősítési periódusához.

 


Csatlakozzon Ön is a Raabe elearninggel tanulók csapatához és tanuljon bárhol, bármikor Önnek fontos témákat feldolgozva! Ehhez nem kell semmit tennie, csak megvásárolnia első képzését nálunk.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet