Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Ökobuli tervezőpályázat

Gondoltatok valaha is a környezetvédelemre bulizás közben? Ha még nem akkor most itt a lehetőség! Színezzétek zöldre a szürke sulis napokat egy igazi ökobulival! Szervezzetek egy bulit, amely nem csak a jó hangulatot szolgálja, hanem felelősségteljes és okos megoldásokkal azt is biztosítja, hogy minél kevésbé pazaroljunk, terheljük és szennyezzük a környezetünket.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell egy részletes tervet az ökobulira vonatkozóan: helyszín, szervezés, dekoráció, étel- és italfogyasztás, tálalás, programterv, takarítás, résztvevők, szervezők, költségvetés.
A pályázók megindokolják, milyen környezetbarát megoldásokat választottak és azok miként szolgálják a fenntarthatóságot.

 

A pályázók csatolják az iskola alapítványának alapító okirat másolatát.
A pályázat leadása elektronikus úton történik. A pályamunkákat az alábbi oldalon adhatják le az alapadatok kitöltését követően. A szövegszerkesztőben (Word), .doc, .docx, .pdf készített dokumentumok maximális mérete 5 MB lehet.

 

A pályázat beküldésére 2017. szeptember 18. és október 2. között lesz lehetőség.

 

Az „Ökobuli ” tervező pályázat a 2017. évi Világ Legnagyobb Tanórájának keretében kerül meghirdetésre, amelyen minden középiskola (14-18 évesek) minimum 3 fős csoportja részt vehet. A beérkező pályázatokat szakmai zsűri értékeli, a három legjobb pályázat megvalósulását anyagi támogatásban részesítjük. Egy csoport csak egy pályamunkát küldhet be.

 

Pályázat kezdete: 2017. szeptember 18.
Pályázat vége: 2017. október 2.
Eredményhirdetés: 2017. október 16.

A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhet felvilágosítást: temahet@pontvelem.hu
További információk a szabályzatban és a kiegészítő dokumentumokban.

 

Forrás: https://www.avilaglegnagyobbtanoraja.hu/okobuli-tervezopalyazat

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet