Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Nyelvparádé – szeptember 8-9-10.

Idén rendezik 18. alkalommal a töretlen népszerűségnek örvendő Nyelvparádét, ahol minden lelkes, céltudatos vagy éppen bizonytalankodó nyelvtanulónak ott a helye. A belépés az idén is ingyenes!

 

Kiadónk is óriási izgalommal várja a rendezvényt, hiszen kurzuskönyveink, iskolai, szakmai és PONS kiadványaink 6 idegen nyelven, óriási választékban lesznek elérhetők a helyszínen, és persze folyamatosan klett.hu weboldalunkon is, ahová az idei 25 éves kampányunk miatt érdemes gyakran ellátogatni.

 

Kiadónk egyébként egy újdonsággal is készül majd az érettségizők számára: hamarosan érkezik érettségi előkészítő applikációnk, amely a megújuló érettségire felkészítő kötetekkel kiegészülve alkot majd ütőképes párost a jövő évi vizsgákon.

 

És hogy mégis miért érdemes részt venni a háromnapos rendezvényen?

Mert (rajtunk kívül még) rengeteg magyar és külföldi nyelviskola, nyelvi utaztató, nyelvvizsgaközpont, nyelvkönyvkiadó és –forgalmazó, szoftverfejlesztő és –kiadó, külföldi képviselet és egyéb nyelvtanulással és nyelvoktatással kapcsolatos cég teszi tiszteletét kiállítóként, és a sűrű program is megannyi érdekes és hasznos tudnivalóval kecsegtet.

 

Megtudhatjuk például, hogy milyen nyelvvizsgát érdemes választanunk céljaink eléréséhez, de az is kiderül, hogy bizonyos vizsgák, mint például a TELC, hogyan változott az elmúlt évben.

 

A legkisebbeknek összeállított bemutató nyelvórákon vehetünk részt, és a külföldi nyelvtanulás lehetőségeiről és előnyeiről is több előadáson szó esik.

 

A hétvégén több mókás játék, zenés műsor is aktivitásra sarkallja a jelenlévőket, és értékes (és rendkívül hasznos!) nyeremények is gazdára találnak majd.

 

Az idén Nyelvparádé Jokert is vásárolhatunk mindössze kétezer forintért, ami a rendezvényen rengeteg előnyt jelenthet a számunkra: mutassuk fel, ha ennénk egy jót, vagy tennénk egy ingyenes próbanyelvvizsgát, esetleg kedvezményesen szeretnénk nyelvkönyveket vásárolni.

 

A rendezvényről rengeteg információt találhat a https://nyelvparade.hu/ weboldalon, de a legjobb, ha szabaddá teszi magát valamelyik nap, és kilátogat! Kisgyermekek számára felügyeletet biztosítanak a szervezők, és a kiállítótér akadálymentesített. Semmi nem állhat tehát az érdeklődők útjába.

 

Találkozzunk a hétvégén a Millenárison!

NYELVPARÁDÉ 2017. – 2017. szeptember 8-9-10. Budapest
MILLENÁRIS D CSARNOK 10:00-18:00

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet