Termék Kategóriák
0 termék - Ft

MOL Tehetségtámogató Program általános és középiskolás diákoknak a művészet és tudomány területén

Az Új Európa Alapítvány pályázatot tett közzé a MOL Tehetségtámogató Program keretében  országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt elért 10-18 éves  magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére.

 

Pályázni az alábbi célokra lehet: eszközvásárlásra, amely az országos és nemzetközi versenyekre való felkészülést, a szakmai fejlődést segíti, vagy útiköltség-térítéshez, amely segíti a pályázók eljutását a hazai és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, valamint az azokra felkészítő szakkörökre, táborokra.

 

 

Kik pályázhatnak?
egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be, akik
– rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat
– 10. életévüket legalább ebben az évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2015-ben töltik be, ill. 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók lesznek a 2015-2016-os tanévben és még nem tettek érettségit.

 

 

csoportos pályázatot nyújthatnak be iskolai csapatok, csoportok (pl. színjátszó-kör, kórus, tudományos vetélkedősorozaton induló csapat, állandó szakköri csoport stb.).

 

A pályázat benyújtási határideje (a postai bélyegző dátuma számít): 2015. szeptember 30.

 

További információ itt található.

 

(Forrás: palyazatmenedzser.hu )

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet