Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Megújuló cserelapos kiadványaink – Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés

Február hónapban cserelapos kézikönyveink közül több is megújul. A kisgyermekek, nagy problémák és a Tanítók kincsestára némileg módosított tartalommal és formában, egy kötetté egyesítve kerül az olvasókhoz.

 

 

Az új kötet az Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés – Módszertani útmutató a differenciáláshoz és a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek neveléséhez nevet kapta, és a modern pedagógiai módszertan egyik kulcsfogalmát, a differenciálást helyeztük a fókuszába. Kiadványunk továbbra is őrzi a régebbi kötetek jól bevált hagyományait, az eredeti cserelapos kézikönyv által kijelölt útról továbbra sem szeretnénk letérni.

 

 

Miben lesz más ezentúl a kötet? Cikkeink mindegyike az egyéni bánásmóddal, a személyre szabott neveléssel, a differenciálással fog foglalkozni. Sorra vesszük bennük mindazokat a szakmai ismereteket, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy a pedagógusok meg tudjanak felelni korunk pedagógiai kihívásának, hogy a tehetséges gyerekektől kezdve a különleges bánásmódot igénylő gyerekeken át mindegyik olyan nevelésben-oktatásban részesüljön, amely az ő fejlődéséhez a leginkább szüksége van. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a szakmai ismereteken túl a gyakorlati neveléshez-oktatáshoz szükséges módszertani segédanyagokkal lássuk el az óvodapedagógusokat és a tanítókat,  amelyeket hasznosítani tudnak a mindennapi munkájuk során.

 

 

Továbbra is közlünk:

 

·     intézményvezetőknek szóló jogi magyarázatokat, melyek segítségével a nevelési-oktatási intézmények törvényeknek megfelelő működése biztosítható,

·     pedagógusoknak szóló szakmai, módszertani cikkeket, amelyek segítséget nyújtanak a mindennapi munkában

·     segédanyagokat, amelyek segítségével a gyermekeket színes, szórakoztató módon lehet fejleszteni,

·     minden hasznos információt, melyet a pedagógusok fel tudnak használni a munkájuk során,

·     online kiegészítéseket.

 

 

Bízunk benne, hogy megújult cserelapos kézikönyvünk továbbra is segítséget nyújt olvasóinknak mindennapi munkája során.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet