Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Kinder+SPORT pályázat!

A Kinder+SPORT programot a Ferrero Magyarország a tömegsport támogatására, népszerűsítésére hozta létre, ezen belül is kiemelt figyelmet fordítva a fiatalokra, az általános iskolás korosztályra. A legfontosabb cél a rendszeres testmozgás megszerettetése a gyerekekkel, hogy az aktív sport későbbi életük során is a mindennapok része legyen.

A program menetrendje:

  1. Az iskolák 2016. november 13-ig jelentkezhetnek a 2016/17-es Kinder+SPORT programba.
  2. Sorsolással választjuk ki azt a 64 intézményt, amelyek bekerülnek a programba.
  3. A programban résztvevő iskolák képviselői decemberben részt vesznek egy találkozón, amelyen részletesen tájékoztatjuk őket a sorversenyek feladatairól, a játék további menetrendjéről és a pontgyűjtős játék részleteiről is, illetve a felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk.
  4. A tanév során a résztvevő iskolák felkészülnek a Kinder+SPORT verseny feladataira, és a pontgyűjtős játékban is aktívan részt vesznek.
  5. Az első igazi megmérettetésre a tavasz során kerül sor, ekkor rendezzük meg a regionális elődöntőket, ahol eldől, hogy mely iskolák küzdhetnek meg egymással a Kinder+SPORT program középdöntőiben, majd az országos döntőben.
  6. A programban tovább versengő iskolák közötti döntőre a tanév vége előtt kerül sor, ahol valamennyi iskola díjazásban részesül: mind a kis- és nagy taglétszámú iskolák döntőjén az első helyezettek 1 200 000, a második helyezettek 800 000, a harmadik és negyedik helyezettek 500 000 forint támogatásban részesülnek. Az intézmények a nyereményeket tornatermük felszerelésére, gyerekeknek szervezett sportprogramokra és sporttáborozásra fordíthatják, illetve – külön megállapodás alapján – hozzájárulást kaphatnak tornatermük felújításához.

Az események pontos időpontja és helyszíne többek között a résztvevő iskolák földrajzi elhelyezkedésén múlik, így ezeket az információkat később töltjük fel oldalunkra.

Az eredeti pályázati kiírás és a letölthető pályázati űrlap ide kattintva tekinthető meg.

Sorverseny feladatok

http://www.kindersport.hu/jatekleiras-20162017/

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet