Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Kedvezményes online képzések 9.990 Ft-ért

Szeptember 30-ig 5 legkedveltebb online képzésünkhöz 9.990 Ft-os áron juthat hozzá. Vegye igénybe kedvezményes ajánlatainkat, használja az ISKOLAKEZDES21 kódot, amikor a képzést a kosarába teszi.

Válassza az átutalásos módot, és utalja át a kedvezményes összeget. Minden képzésünk 15 kreditpontot ér.

Jó tanulást kívánunk!

 

 

Kedvezményes képzéseink szeptember 30-ig:

Médiafogyasztás – hogyan tájékozódjunk az interneten?

Az alábbi tananyagban a médiafogyasztással, a hozzá tartozó alapfogalmakkal, a médiafogyasztás történetével, átalakuló jellegével és szerepével, valamint a médiafogyasztóval mint valós, illetve vizsgált személlyel ismerkedünk meg. Betekintést nyerünk a ma legfontosabb média (médium), az internet történetébe, illetve tippeket kapunk a biztonságos internethasználatra vonatkozóan.

Teljes ár: 18.900 Ft
Kedvezményes ár: 9.990 Ft
Tovább a képzéshez –>

 

Szerzői jog és adatvédelmi alapelvek a digitális oktatásban

A tananyagban áttekintjük a szerzői joghoz kapcsolódó alapvető fogalmakat, később esettanulmányok segítségével elemezzük tovább a témát. Továbbá megismerkedünk a leggyakrabban használt közösségi médiummal, a Facebookkal, példákat olvashatunk arra, hogyan érdemes pedagógusként facebookoznunk.

Teljes ár: 18.900 Ft
Kedvezményes ár: 9.990 Ft

Tovább a képzéshez –>

 

Iskolai zaklatás, online zaklatás, bullying

Az alábbi tananyag célja, hogy olvasói részletesen megismerjék az iskolai és szervezeti zaklatás jelenségkörét, képet kapjanak arról, hogy a zaklatás kialakulásában milyen tényezők játszanak szerepet, megismerjék a zaklatásban érintett személyek tulajdonságait, motivációit.

Teljes ár: 18.900 Ft
Kedvezményes ár: 9.990 Ft

Tovább a képzéshez –>

 

Ünnepségek az intézményben – könnyen, gyorsan, érdekesen!

E tananyag célja, hogy az Ön intézményében az ünnep fogalma visszakerüljön méltó helyére, és olyan megemlékezések legyenek, melyek a szervezőkben és a résztvevőkben is pozitív emlékeket hagynak. Végigvezetjük a szervezés kezdeti lépésein onnantól kezdve, hogy kiválasztja a szervezőket odáig, hogy a diákok a letölthető értékelőlapok segítségével elmondják véleményüket a rendezvényről.

Teljes ár: 18.900 Ft
Kedvezményes ár: 9.990 Ft

Tovább a képzéshez –>

 

Tanulási stílus, tanulási stratégia – hogyan segíthetjük a diákokat?

Tanulásmódszertan, tanulás tanulása, tanulás tanítása – különböző elnevezések, de mind ugyanazt szolgálják: megtanítani a diákokat tanulni. Ebben a tananyagban ahhoz kap konkrét segítséget, hogyan segíthet diákjainak hatékonyabbá tenni a tanulást, azaz elérni azt, hogy akár kevesebb energiával, jobb eredményeket érhessenek el, és ezáltal nagyobb önbizalomra, tudásvágyra tegyenek szert.

Teljes ár: 18.900 Ft
Kedvezményes ár: 9.990 Ft

Tovább a képzéshez –>

 

 

 

A kedvezményt a rendszer nem számolja ki automatikusan, ezért kérjük, válassza az átutalásos fizetést és utalja a kedvezményes összeget. Amennyiben mégis a SimplePay fizetést szeretné választani, a befizetés után hamarosan visszatérítjük a különbözetet.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet