Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Hon-Vágy – fotópályázat

A Habitat for Humanity Magyarország fotópályázatot hirdet az otthon, illetve az otthon hiányának bemutatására. A pályázat célja tematizálni a magyar lakhatási helyzetet, valamint megjeleníteni az otthon sokszínűségét, illetve az otthon hiányának tragikumát. Célunk még a mai magyar lakhatás szociográfiai ábrázolása is. A pályázat során olyan fényképeket várunk, amelyek az otthonhoz és az otthontalansághoz kapcsolódnak, a fotográfia eszközével történeteket, élethelyzeteket jelenítenek meg.

ZSŰRI
A zsűri a Habitat for Humanity Magyarország munkatársaiból és a Phoo kortárs fotográfiai magazin szerkesztőiből áll majd.
A beérkezett alkotásokból összesen harminc kerül majd kiválasztásra, ebből kerül ki a hét díjazott is. A kiválasztási folyamat a pályázási időszakkal párhuzamosan, 2017. szeptember 10-ig tart. A nyerteseket a szervezők elektronikus úton értesítik ki. A kiválasztott képek az idei év őszén, októberben kerülnek kiállításra egy ünnepélyes díjátadó és kiállításmegnyitó keretében.

 

DÍJAK
A pályázatban összesen hét képet, illetve sorozatot díjazunk.
1. helyezett: 75 000 forint értékű ArtWork webáruház utalvány
2. helyezett: 50 000 forint értékű ArtWork webáruház utalvány
3. helyezett: 25 000 forint értékű ArtWork webáruház utalvány
PHOO Magazin szakmai különdíjat ajánl fel, aminek keretében a nyertes egy fotográfiai hétvégét tölthet el, belekóstolva a street-fotózás világába.
Az ArtWork Labor három további, a fentieken kívüli nyertesnek professzionális fotó nyomtatási utalványokat ajánl fel:
1. helyezett: 25 000 forintos fotó nyomtatási utalvány
2. helyezett: 15 000 forintos fotó nyomtatási utalvány
3. helyezett: 10 000 forintos fotó nyomtatási utalvány

 

Pályázati feltételek
– A fotópályázat nyílt, azon bárki díjmentesen részt vehet.
– A fotókat 2017. július 24-től 2017. szeptember 1. éjfélig lehet beküldeni a fenti űrlapon keresztül.
– Pályázni kizárólag Magyarországon készített felvételekkel lehet, amelyek más fotópályázaton nem értek el eredményt.
– A pályázók minimum egy, sorozat esetén legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. Egy pályázó egy alkotást vagy sorozatot küldhet be a pályázási időszak során. 
– A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 2500 pixel, a képek formátuma: JPG.
– A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevétemail címét és a fotó címét (NÉV ÉS FOTÓ CÍME a fájlnévben)!
– A pályázat kiírói fenntartják a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjaik alapján megszűrik, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő pályázatokat kizárják a pályázatból külön értesítés nélkül.
– A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, illetve hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség. 

Amennyiben kérdésed merülne fel a pályázattal kapcsolatban, keresd Farkas Boglárkát a boglarka.farkas@habitat.hu címen!
http://landing.habitat.hu/hon-vagy-fotopalyazat/?utm_source=Habitat+Magyarorsz%C3%A1g&utm_campaign=1373c60e25-EMAIL_CAMPAIGN_2017_07_25&utm_medium=email&utm_term=0_518a2af1f6-1373c60e25-26228307

 

 

Forrás: pafi.hu

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet