Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Gyerekek és fiatalok fotópályázat

A fejlesztés és nemzetközi segélyezés európai éve alkalmából 2015-ben ismét fotópályázatot hirdet az Európai Parlament. Szeptemberig különböző, a fejlesztéspolitikához kapcsolódó téma kapcsán várják a  fotókat. A legjobb pályaművek beküldői Strasbourgban, az EP plenáris ülésén készíthetnek majd képsorozatot.

 

Minden hónap tíz legjobb képét az EP Facebook és Google+ oldalán lehet megnézni, és ott lehet a kedvencekre is szavazni.

 

 

A nyári téma: Gyerekek és fiatalok

 

Beküldési határidő: augusztus 30., éjfél.

 

A fotókat és a jelentkezési lapot e-mailben a webcom-flickr@europarl.europa.eu címre várják.

 

 

A beérkezett képek közül szerkesztőbizottság választja ki a havi győztest, amely automatikusan bekerül a döntőbe. Minden hónapban a tíz legjobb képet az EP közösségi oldalain is közzéteszik, ahol az internetezők szavazhatnak kedvencükre. A fotópályázat végén legtöbb szavazatot kapott fotóé lesz a közönségdíj.

 

 

A zsűri és a közönség által kiválasztott legjobb fotó szerzőit meghívják az EP 2015. novemberi strasbourgi plenáris ülésére, ahol képsorozatot készíthetnek majd.

 

 

Bővebb információ itt.

(Forrás: www.europarl.europa.eu )

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet