Termék Kategóriák
0 termék - Ft

ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK PÁLYÁZATÍRÓ SZEMINÁRIUMOK

Január elejétől indulnak a Tempus Közalapítvány Erasmus+ pályázatíró szemináriumai a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás és felsőoktatás területén dolgozók számára, melyek a 2017-es stratégiai partnerségek pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak!

 

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

 

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjenek a 2017. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A Tempus Közalapítvány munkatársai praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatják a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.
  • szakmai területek szerint ismertetik az egyes területekre vonatkozó speciális tudnivalókat.

 

A rendezvények interaktívak, az előadások mellett kis csoportos munkában, közösen kerülnek átgondolásra a legfontosabb kérdések, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

 

RENDEZVÉNYEK >>

 

FORRÁS: TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet