Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Eldőlt, mit nyernek a rajzpályázat díjazottjai

Egy héten keresztül érkeztek szavazatok arra vonatkozóan, melyik Highlights kiadványt nyerjék a Madarak és Fák Napja rajzpályázat díjazottjai. Köszönjük a sok-sok szavazatot!

 

eldoltbelso1Az 1. kategóriában, vagyis az óvodás korcsoportban a Minden a háziállatokról – Készségfejlesztő kiadvány ingyenes tablet applikációva füzet kapta a legtöbb szavazatot. Ezt azt jelenti, hogy a zsűri által választott pályaművet készítő óvodai csoport minden tagja egy-egy Minden a háziállatokról kiadványt kap ajándékba.

 

És ahogy sokszor hangsúlyoztuk már, nem csak a rajzot készítő gyerekek, hanem a teljes csoport! Ha tehát a rajzot 5 gyerek készítette, de az óvodai csoportba 23-an járnak, akkor 23 füzetet postázunk majd. A győztest május 20-án hirdetjük ki a Raabe Klett Facebbok oldalán és weboldalainkon. Érdemes figyelni a híreket!

 

 

 

A Minden a háziállatokról készségfejlesztő kiadványt nyeri majd a közönségszavazás győztese is. A közönségszavazás a Facebookon zajlik majd május 20. és május 31. között. A legtöbb lájkot begyűjtő pályamű készítői kapják az ajándékot, szintén annyi példányban, ahányan az óvodai csoportba járnak.

 

eldoltbelso2

A 2. kategóriában, vagyis az alsó tagozatos korcsoportban abszolút többséggel az Agytornász – Kedvenc fejtörők 1. készségfejlesztő füzetre szavaztak a legtöbben. Igazán jó választás, mert az agytornáztató feladványok biztosan tetszeni fognak minden kisdiáknak.

 

Ahogy az 1. kategóriában, úgy itt is igaz, hogy a zsűri által választott legjobb pályaművet készítő osztály minden tagja nyer egy-egy Agytornász füzetet.

 

Szintén az Agytornász – Kedvenc fejtörők 1. füzetet nyeri a közönségszavazás győztese. Sőt, az egész osztálya! Szavazni itt is a Facebookon lehet majd május 20. és 31. között. A legtöbb lájkot begyűjtő pályamű készítői lesznek a nyertesek.

 

Lehet tehát izgulni, mert már csak pár nap van hátra a pályázatból. A fontosabb dátumok:

  • 2016. május 16.: Eddig az időpontig lehet elküldeni a pályaműveket.
  • 2016. május 20.: A zsűri kiválasztja a legjobbnak ítélt pályaműveket, amit azonnal ki is hirdetünk a Facebookon és a weboldalainkon. Ugyanezen a napon elindul a közönségszavazás is a Raabe Klett Facebook oldalán, ahol az olvasóknak leginkább tetsző pályaművek nyerhetnek mindkét kategóriában.
  • 2016. május 31. 24 óra: Eddig az időpontig lehet lájkolni a Facebookra feltöltött képeket. A megosztásokat és szavazatokat előre is köszönjük a pályázók nevében!

 

Írta: Raabe Klett Kiadó

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet