Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Cartoon Network pályázatok

Engedd szárnyalni a képzeleted! Készítsd el saját rajzfilmedet, animációdat, filmedet, vagy forgatókönyvedet és nyerj egy BOOKR Kids mesetabletet, egy szuper wellness üdülést a családnak vagy alkotásodat viszontláthatod a Cartoon Network csatornán. Mutasd meg, mit tudsz!

 

 

A pályaművek beküldési ideje 2017. július 31.

 

 

Rajzpályázat:
A Cartoon Network kíváncsi rá, mit tudsz! Ki tudsz találni egy teljesen új rajzfilmszereplőt? Mi már megmutattuk, mit tudunk, most rajtad a sor, hogy alkoss valamit! Küldd be a a műved, és megnyerheted a fantasztikus díjak: a mesetablet, a tablet, a wellness üdülés vagy a Cartoon Network-ajándékcsomagok egyikét! Szeretnéd, ha ismerőseid és családtagjaid is megcsodálnák? Töltsd fel a rajzodat!

 

 

Animációs/filmpályázat:
A Cartoon Network kíváncsi rá, el tudod-e készíteni saját animációdat vagy kisfilmedet? Mi már megmutattuk, mit tudunk, most rajtad a sor, hogy alkoss valamit! Küldd be a műved, és megnyerheted a fantasztikus díjak egyikét: a mesetabletet, a tabletet, a wellness üdülés vagy a Cartoon Network-ajándékcsomag egyikét, vagy viszontláthatod a művedet a Cartoon Networkön. Szeretnéd, ha ismerőseid és családtagjaid is megcsodálnák? Töltsd fel itt!

 

 

Forgatókönyv-pályázat:
Szeretnéd, ha kedvenc karaktered új kalandokat élhetne át? Vagy teljesen új történeten, új szereplőkön töröd a fejed? Képzeletednek semmi sem szabhat határt! Írj egy teljesen új történetet a kedvenc szereplőddel, és viszontláthatod a Cartoon Networkön. Szeretnéd, ha ismerőseid és családtagjaid is megcsodálnák? Küldd be!

 

 

Forrás: http://imaginationstudios.cartoonnetwork.hu/competition/

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet