Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Álomkarácsony gyerekszemmel – rajzpályázat

“Karácsony. Otthon.” címmel hirdet gyermekeknek szóló rajzpályázatot az Otthontérkép! Olyan rajzokat várnak, ahol a gyerekek bemutatják, milyen a karácsony otthon. A beküldött műveken szerepelhet egy régebbi közös ünneplés, vagy akár az is, hogy az idei karácsonyt milyennek képzelik a kicsik.

 

 

A versenyben bárki indulhat, aki már betöltötte a két éves kort, és nem több mint tizennégy éves. Az Otthontérkép szakmai zsűrije 3 korcsoportra bontva értékeli a legjobb rajzokat és mindhárom csoportban 3 ajándékot ítél oda.

A nyeremények igazán illenek a karácsonyfa alá, a legjobbak építőjátékkal, könyvutalvánnyal és plüss állatokkal lehetnek gazdagabbak. A legjobb pályamunkákat az otthonterkep.blog.hu-n is bemutatják majd.

 

A pályázatra legalább A/5 legfeljebb pedig A/3-as méretű műveket várnak. Bármilyen technikával készülhetnek az alkotások. Egy kis művész kizárólag egyetlen rajzzal nevezhet.

 

További fontos információkért KATTINTSON!

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet