Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A világ legnagyobb tanórája

A világ legnagyobb tanórája elnevezésű oktatási projekthez kapcsolódva a  szervezők olyan tudáspróbát is meghirdettek az általános iskoláknak, amelynek egy digitális eszközökkel felszerelt okostanterem a fődíja.

 

Szeptember utolsó hetében a projektben résztvevő iskolákban a világ minden részén olyan órákat tartanak, amelyeken a fenntartható fejlődést szolgáló és a Föld lakóinak legnagyobb problémáival foglalkozó célokat ismertetik meg a diákokkal. A világ legnagyobb tanórájához Magyarországon csaknem kétezer osztály csatlakozott.

 

 

A fordulók felölelik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, a sport és az információs technológia témaköreit, illeszkedve a 21. század kérdéseihez. A verseny három online fordulóból és egy döntőből áll, ahova a hét legjobb csapat jut be. A vetélkedő fődíja egy csaknem tízmillió forint értékű eszközcsomag, amelyből egy digitális eszközökkel felszerelt tantermet lehet kialakítani.

 

 

A világ legnagyobb tanórája projektről további részleteket itt talál.

(Forrás: Edupress)

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet