Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A kisgyermekek fejlesztésével kapcsolatos kérdésekben is segítünk

Életünk során a folyamatos tanulás kiemelten fontos szerepet kap. Különösen igaz ez akkor, ha mi magunk is az oktatás elkötelezett szóvivői és művelői vagyunk. A kisgyermekek gondozásában és fejlesztésében mindig adódnak új kihívások, így néha jól jön, ha valaki segítő kezet nyújt akár egy összefoglaló konferencia, akár egy jól szervezett képzés keretein belül.

 

Cégünk immár 25 éve áll a minőségi oktatás szolgálatában – kiadványaink, rendezvényeink, módszertani anyagaink mind a tanulók és a velük foglalkozó pedagógusok érdekeit tartják szem előtt.

 

Képzéseink ezeken az értékeléseken általában 90% fölötti értékélést kapnak a résztvevőinktől, ezért jó szívvel invitáljuk Önt, hogy tartson velünk és vegyen részt az Ön és kollégái számára szükséges témájú képzéseink egyikén. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedettek lesznek szolgáltatásunkkal és jó hangulatban, friss és használható ismeretanyaggal gyarapodik tudásuk.

 

Bízom benne, hogy továbbképzéseink felkeltik érdeklődését és hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önt és kollégáit rendezvényeink egyikén.

 

Képzés ajánlatunk megtekintéséhez kattintson ide!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet