Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A gyerekek sportágválasztását segítő program indul

A Sport legyen a Tied! címmel új, a gyermekek sportágválasztását és sportolását elősegítő programot indít a sportért felelős államtitkárság a  Magyar Diáksport Szövetséggel (MDSZ) együttműködve.

 

Ennek keretében első lépésként húsz nagyvárosban tartanak majd sportágválasztó rendezvényeket, június 3-ig 14 helyszínen, majd szeptember-októberben további hat megyeszékhelyen. Ezeken a rendezvényeken a 16 kiemelt sportág, a látvány csapatsportágak és a tollaslabda helyi képviselői, szakosztályai tarthatnak bemutatót az iskoláknak, gyerekeknek.

 

 

A program által az iskolások olyan sportágakkal ismerkedhetnek meg, amelyekkel eddig nem tudtak, s az intézményekben lehetőség nyílik majd ezek művelésére.

 

 

A most induló kezdeményezés épp ezért nem csak a sportokkal való ismerkedésre ad lehetőséget, kezdésként ugyanis tíz sportág szövetsége vállalta, hogy sporteszközöket is nyújt a programhoz, és az érdeklődő tanintézmények rendelkezésére bocsátja őket.

 

 

(Forrás: Edupress)

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet