Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Mézescsupor – rajzpályázat

A PALÓCTÁJ MÉHÉSZ ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET (MAGYARORSZÁG) és az AZ IPOLYSZAKÁLLOSI IPOLYVÖLGYE MÉHÉSZ-SZERVEZET (SZLOVÁKIA) Mézescsupor címmel rajzpályázatot hirdet az alábbi négy korcsoportban: óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás.

Pályázni lehet a méhészkedéssel, a méhek életével, a méz fogyasztásával kapcsolatos bármilyen témakörben.

 

A pályaművek kizárólag A/4-es méretű rajzlapon, tetszőleges technikával készülhetnek.
A rajzlap hátoldalán kérjük, tüntessék fel a pályázó: nevét, életkorát (nem osztályt!), óvodája, iskolája címét, a felkészítő nevét, elérhetőségét, telefonszámát.
Valamint kérik, hogy a csoportosan küldött pályázati anyagok esetén az intézmények készítsenek egy összesítő listát is az előbbi adatokkal a beküldött munkákról!

Csak egyéni alkotásokat díjaznak!

Pályázati anyagot vissza nem adnak.

Beküldési határidő: 2017. február 20.

Beküldési cím: Palóctáj Méhészegyesület
3100 Salgótarján, Damjanich út 113.

A legjobb pályaműveket 2017. március 04-én, az Ipolymenti Méhésztalálkozó alkalmából a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban kiállítják.
A legszebb alkotásokat egyénileg díjazzák, a díjátadás pontos idejéről az érintetteket értesítik.
A méhésztalálkozó programjaira minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rajzkiállítás mellett mézkóstolás, méhészeti eszközkiállítás, szakmai előadások szerepelnek.

 

Forrás, eredeti pályázati kiírás: http://www.omme.hu/

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet