Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

Másképpen fejlődő gyermekek óvodai nevelése: az óvodás gyermekek körében előforduló pszichés zavarok felismerése és korrekciója. Figyelemzavar és hiperaktivitás kezelése, az együttnevelés lehetőségei.

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont 2018. február 22., 23., 24., 9.00-16.30
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

MAS-maskeppen-fejlodo

Jelenleg hazánkban egyedülállóan alacsony a gyermeklétszám, s emellett a különféle problémákkal küzdő gyermekek aránya növekedést mutat.

 

A különleges bánásmódot igénylők közül az óvodákban viselkedészavaros gyermekekkel találkozunk a legmagasabb létszámban, és az óvónők visszajelzései szerint ők azok, akik a legnagyobb kihívást jelentik a pedagógusok számára. A viselkedés szabályozásának zavara általában megnehezíti a társakhoz való alkalmazkodást, a felnőttekkel való együttműködést, a felnőtt figyelmén való osztozkodás elfogadását, illetve gondot okozhat bármilyen csoporthelyzetben, közös játék és kiváltképp feladatmegoldás során.

 

Egy 25-30 fős csoportban gyakran 2-3 eltérő viselkedésű gyermeket is találunk. Az óvónőtől nagy teljesítményt követel meg az egymástól nagyon különböző viselkedésű, s ily módon nagyon eltérő nevelési igényű gyerekek megfelelő foglalkoztatása. Speciális tudásanyagra, készségekre és kompetenciákra van szüksége ahhoz, hogy elősegítse minden neveltje szocializációját.

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet