Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

HÍREK

Számtetrisz

Az alsós gyerekek számára kiváló gyakorlási lehetőséget biztosít a számtetrisz. Nincs más dolgunk, mint a számokat 1-től 120-ig elrendezni téglalap formába, majd különböző formákat kivágni a számokat elválasztó vonalak mentén.

A Freinet-technikák

 

Célestin Freinet francia néptanító 1896-ban született a dél-franciaországi Gars-ban. Gyermekkorát a természettel való közvetlen kapcsolat határozta meg, amely későbbi pedagógiai nézeteire is jelentős hatással volt. Kutatta és megfogalmazta a nevelés komplex értelmét, annak szociális, filozófiai, politikai, pedagógiai tartalmait (Eperjesy és Zsámboki, 1995). Freinet pedagógiai innovátorként nem csupán a tanítás anyagát akarta megváltoztatni, hanem annak egész rendszerét.

 

 

Kalandos utazás az álomrolleremen – Rajzpályázat

Razor rajzpályázat gyerekeknek az Aegon Biztosító támogatásával
Kölyökbirodalom családi oldal és a Razor új pályázatot hirdet “Kalandos utazás az álomrolleremen” címmel!
Tervezd meg kedvenc rolleredet és rajzold le, hova vagy kivel utaznál rajta! Álmodj, alkoss és küldd el nekünk!

Tudós csajok

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete bemutatja a “Tudós csajok” projektjét.
Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot.

A programra kiválasztott 15-20 résztvevő neves és elismert magyar kutatónőkkel ismerkedhetnek meg, személyes találkozókon ismerkedhetnek a szakmájukban kiváló szakemberek tevékenységével, kutatási területeivel. A résztvevők inspirációt és sok érdekes, hasznos tudást szerezhetnek tanulmányaikhoz, későbbi tudományos céljaik eléréséhez.

Így előzd meg a tanulási zavarokat! – Interjú

Kiadónk egyik hiánypótló újdonsága, az Így előzd meg a tanulási zavarokat! című játékgyűjtemény. Az önálló kötetben napvilágot látott fejlesztő (és egyben remek szórakozást nyújtó) játékokat Bakné Egyed Katalin óvónő és gyógypedagógus gyűjtötte össze. Szerzőnkkel – aki a játékok segítségével óriási sikereket ért el az SNI-s és BTM-es gyerekek fejlesztésében – készített interjúnkat alább olvashatja.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet