Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

HÍREK

7 dolog, ami miatt érdemes felkeresnünk a gyermekpszichológust

Minden szülővel előfordulhat, hogy bizonytalanná válik egy probléma megoldásában, nevelési kérdésben. Bizonyára ismerős minden gyakorló szülőnek az a helyzet, amikor a jól bevált szabályok mit sem érnek, vagy amikor a kamasz gyereknél ugyanazok a problémák okoznak visszatérő fejtörést. De melyek lehetnek azok a problémák, amik mindenképpen szakavatott segítséget igényelnek? Porkoláb Márta gyermekpszichológus segít eligazodni a hét legégetőbb élethelyzet között.

Varázstinta – Legyél te is újságíró!

A Varázstinta Szerkesztősége csak Titeket vár!
Újságíró pályázat a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 1. régiója szervezésében, a Csodaceruza magazin együttműködésével általános iskolásoknak (8-14 éves korig).
Indulhattok egyénileg, vagy maximum 4 fős csapatban is.
2016. október 5-től 2017. április 10-ig tart a vetélkedő.
Eredményhirdetés, záró program: 2017. április-május.

A kutatómunka minél korábbi elkezdésére ösztönzi a diákokat a kormány

A kormány azt szeretné, hogy az egyetemi hallgatók és a doktori képzésben részt vevők minél korábban kezdjék el kutatómunkájukat – mondta Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár az M1 csatornán. Az államtitkár szerint a kutatói utánpótlás és az ország versenyképessége szempontjából is fontos lenne, hogy ne csak a doktoranduszok, de a hallgatók is minél előbb megkezdjék az ilyen jellegű munkát.

Az egészséges menzák az egészséges életmód kialakításához segítenek hozzá

Rétvári Bence az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) “Élj könnyebben!” kampányának díjátadó ünnepségén azt mondta, az egészséges életmódra nevelést gyerekkorban kell elkezdeni, és a kormány az elmúlt években számos olyan intézkedést hozott, ami ehhez járult hozzá.

A Dokumentumtár segítségével Ön gyorsan, percek alatt el tudja készíteni intézményének dokumentációit, szabályzatait.

 

sid_pics

Ne késlekedjen!

Rendelje meg most!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva